torsdag 10 juni 2010

Jag vill inte betala för andra!

Nytt inlägg.
"…här och där i gammelmedia dyker det upp lite då och då olika artiklar om obestånd och alla som befinner sig i det ”never-never-landet”. Ofta kan man kommentera artiklarna och då ser man inte sällan kommentarer som ”Jag vill inte betala för andra. Kan inte idioterna räkna får dom skylla sig själva!!”

Det är kanske inte så konstigt att den inställningen finns tänker jag. För hur ska man veta när man inte har kunskapen? Och det låter väl rimligt, att inte vilja betala för ”de som inte kan räkna”? Problemet är bara att skattebetalarna betalar, inte för de som inte kan räkna, utan till de som KAN räkna. Till skuldindustrin."

läs mer på
"Jag vill inte betala för andra".

blogg.fattigariddare.info


//Ulrika
ulrika.ring@fattigariddare.info
tel 0702 98 59 41

Vi skickar regelbundet ut information. Vill du vara med på maillistan? Skriv till info@insolvensstockholm.se så lägger vi till dig.

Läs mer på vår nya blogg Fattiga Riddare.

Hemsidan
Följ oss på Twitter.
Grupp på facebook.
Dela
Grupp på Resurs "Skuldsatt och sjuk".

pingat på intressant och twingly.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

1 kommentar:

  1. Hmm... hänger inte riktigt med. Du menar att problemet inte är att vi betalar ”för de som inte kan räkna”, utan att vi betalar ”till de som kan räkna”.

    Men resonemanget är ju formulerat som ett antingen-eller-fall där det ena utesluter det andra. Egentligen de ju hänger ihop. Vad man gör är ju just att man betalar ”för de som inte kan räkna, till de som kan räkna” (dvs till banken, staten, csn etc). Um, ja? Det är så skulder funkar liksom. Till vem annars skulle man betala? Man betalar för någon, till någon. Jupp, precis.

    SvaraRadera