onsdag 1 april 2009

Insolvens Stockholms

..lokala hemsida börjar ta form. Då alla arbetar med projektet på sin fritid så går det säkert, om än sakta.., framåt. Du hittar hemsidan på adress:
www.insolvensstockholm.se

Den vänder sig främst till dig som bor inom Stockholms län, men naturligtvis finns det information kring skuldsanering och indrivning som även andra kan ta del av. Verkställighet (indrivning) och skuldsanering ser trots allt likadan ut i hela landet, det finns inga specialregler för just Stockholms län.

All information som är "generell", ex latunden om skuldsanering, skickas till alla Insolvens lokalföreningar samt till Riksförbundet Insolvens så att informationen kommer närmare alla som behöver den.

Informationen om skuldsanering hittar du också ganska snart på vår hemsida. Då disponerad på ett annat sätt, förhoppningsvis mer överblickbart.

Just nu försöker vi pumpa ut information via hemsidan. Det gör förstås att det kanske inte blir "redaktionellt" så enormt vackert, men när vi börjar känna oss nöjda med mängden information kommer vi att gå igenom alla dokument och se till att den biten förbättras.

Prio just nu är dock att fylla sidan med matnyttig information för skuldsatta. Vi försöker få ut korrekt information men skulle du hitta information som inte är korrekt får du gärna skriva en rad och lämna feedback. Vi kommer inte kunna tillfredsställa alla men vi tar till oss alla synpunkter.

Skicka också gärna en rad om vad just du vill läsa om och vad kunskap du eftersöker, vi vill naturligtvis se till att vi täcker det mesta. Dock ska det vara med inriktining överskuldsättning och obestånd.

Vi kommer INTE ha något diskussionsforum. Det finns redan ett forum www.forum.insolvens.se och det är bättre att ha endast ett med samlade frågor och svar. Du registrerar dig enkelt där, länk till forumregistreringen.:
insolvens forum.


//Ulrika Ring
Insolvens Stockholm
www.insolvensstockholm.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar