måndag 2 februari 2009

Informationsmöte om skuldsanering

Den 10:e februari kl 14-17 på studieförbundet NBV, Jungfrugatan 5, i Stockholm håller vi ett informationsmöte om skuldsanering.

Mötet är öppet för alla och du behöver inte vara medlem i föreningen för att delta. Det är kostnadsfritt och du kan vara helt anonym. Syftet med mötet är att sprida kunskap kring skuldsaneringsförfarandet och stötta/uppmuntra personer att söka skuldsanering.

Vi kommer att prata om hur skuldsanering ser ut idag, liggande förslag på förändringar och vad som blir annorlunda om förändringarna i skuldsaneringslagen antas av riksdagen. Om förändringarna i skuldsaneringslagen går igenom kommer den nya lagen att träda i kraft januari 2010.

För att ni ska få en så korrekt information som möjligt deltar en handläggare från Kronofogdens skuldsaneringsenheten och berättar om skuldsanering, vad som krävs och hur det går till.

Vi kommer att gå igenom hur blanketten för skuldsanering ser ut och hur den ska fyllas i. För de som önskar finns blanketter att ta med sig hem.

OBS! att Skuldsaneringen KFM är en helt egen verksamhet, avskild från Indrivningen, så personen från KFM som kommer har ingenting med indrivning att göra. Hon arbetar uteslutande med skuldsaneringsfrågor. Mötet riktar sig alltså till dig som är skuldsatt och vill ta reda på mer om just skuldsanering.

Antalet platser är begränsade så skicka ett mail info@insolvensstockholm.se om du vill delta så skriver vi upp dig på listan.

Ta tillfället i akt och undersök möjligheterna till skuldsanering!

Välkommen!

//Ulrika Ring
Insolvens Stockholm

Läs även andra bloggares åsikter om ,
intressant.se

1 kommentar:

 1. Du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån til at rydde din gæld? Vil du øge din økonomi? Du er en virksomhed person, der ønsker at udvide hans / hendes selskab. Du er hermed bedes kontakte rigtig helt, tillid og effektive långivende selskab kredit lån. Jeg lærte både enkeltpersoner og regeringen for vores høje effektivitet.

  Tjenester omfatter:
  * Personlige lån (Secure og usikrede)
  * Business lån (Secure og usikrede)
  * Home Improvement
  * Inventor Lån
  * Auto Lån
  etc. ..

  Venligst komme tilbage til os, hvis du er interesseret, gennem gkfinance01@gmail.com

  Med venlig hilsen
  Daniel
  gkfinance01@gmail.com
   

  SvaraRadera