söndag 13 september 2009

Bloggen

Tänkte lämna lite statistik till er som läser här.

Mellan den 13 aug och 12 sept har
1 201 personer läst bloggen.
De har i genomsnitt läst 2,8 sidor och stannat i 6 min och 30 sekunder.
768 personer har varit nya besökare och 433 är återkommande. Det är fortfarande endast en liiiten, liiiten del av alla skuldsatta, av inkassobolagen långtidsbevakade och de som finns i Kronofogdens register, men det ökar varje vecka. Fler hittar hit och fler av de som hittar hit återkommer också.

Igår fick jag mail från Kronofogden. Den 13 aug var det 486 568 gäldenärer i deras register. Så 433 är inte många men det kan bli fler...

Största "feedern" är Google, då man mest frekvent sökt på "skuldsanering" i olika former. Därefter är det utmätning, normalbelopp och själva föreningen man sökt på.

Om alla ni som läser här skriver ut protestskrivelsen har vi möjlighet att få in ett STORT antal besvikna protester. Du laddar ner den, garanterat virusfri här. Länk.

Du är välkommen att ändra, förändra, plocka bort eller lägga till, allt efter tycke och smak. Det viktiga är att du skickar in och visar att du protesterar mot att man just nu inte vill följa insolvensutredningens rekommendationer, utan låta skuldsanering fortsatt löpa över 5 år.

Vill du hellre ha skrivelsen som fil och med vårt (Insolvens Stockholms) brevhuvud/fot så skickar du ett mail. info@insolvensstockholm.se så får du den direkt i brevlådan. Men igen visa att du inte tänker låta 3-års förslaget gå i stöpet utan protest!

//Ulrika Ring
Insolvens Stockholm

Pingat på intressant.se och Twingly.

2 kommentarer:

  1. Själv rekommenderar jag alltid de personer jag pratar med att läsa om verkligheten för SÅ många människor i vårt land.

    Det är självklart att vansinnet som myndigheterna har skapat, måste komma till fler människors kännedom, för att vi på sikt ska kunna stoppa så mycket som möjligt av det elände som det medför för överskuldsatta mfl i vårt land.

    / Rune

    SvaraRadera
  2. Mycket intressant läsning. Ska följa denna blogg!

    SvaraRadera