onsdag 30 september 2009

Kuriosa

För dig som följer eller sporadiskt läser bloggen kan vi berätta att vi har läsare i hela Europa och faktiskt så långt bort som i Nya Zeeland! :-)

Följ länken "whos amung us" så ser du var läsarna under det senaste dygnet suttit och läst. Alltså som kopplat upp sig mot bloggen de senaste 24 timmarna.

Och till dig som bor utomlands: jag antar att en hel del av er kan ha stuckit från Sverige pga utmätningseländet. Och det kan jag tycka vara klokt av er! INGET land är sämre än Sverige på Gäldenärskunskap och insikt och frånvaro av stöd. Så, hejja på oss, whereever you are, så ska vi göra det vi kan för att väcka frågan till liv, försöka få en bättre kunskapsinsikt hos de som beslutar och bättre villkor för de som så väl behöver!

Ha en bra dag! Det är uppmuntrande att se att över hela Europa, i sydostasien, i Amerika och så då Nya Zeeland sitter människor som intresserar sig för vad som händer här, i Sverige, i obeståndsfrågan!

Du som inte bor i Sverige får hemskt gärna skriva en rad till mig. Med människor på så många platser kan vi snabbt få ihop en jämförelse med hur utmätning ser ut i det land just du bor/vistas i. För, som sagt, inget land är sämre än Sverige. Inte vad gäller utmätning. Heller... Din kunskap kan mycket väl spela stor roll!

ulrika.ring@insolvensstockholm.se

edit: ja naturligtvis får även du som bor i Sverige skriva till mig! :-)

//Ulrika Ring
Insolvens Stockholm

Pingat på intressant.se och Twingly.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar