torsdag 4 februari 2010

Jan Ertsborn

är värd sin vikt i blåklint! Han är veckans hjälte för skuldsatta!

Titta här och inse att kunskap är kung. Inslaget är från riksdagsdebatten den 27:e jan detta år. Det är från Riksdagen så det bör vara ok att klicka yes för att starta den. Länken är till Jan Ertsborns inlägg. Vilket är fullständigt outstanding!

Ertsborn är kung! Han äger! Tyvärr en kung utan makt men vi kan i alla fall kröna honom. Kungar har krönts av betydligt sämre anledningar än klokskap...

Tyvärr väger kunskap lätt i relation till fördomar, men ändå. "Äras skall den som äras bör!"

hemsidan kommer vi inom kort börja lägga upp länkar till debatter i riksdagen så att den som vill kan förbereda sig för att reda ut vem han/hon ska lägga sin röst på. Det är som sagt valår i år...

Det finns fler än Ertsborn som ger hopp, Egon Frid (v) är en, även Jan Lindholm (mp) en annan. Men sedan är det rätt blekt. Och när man tittar på några är det direkt mörkt. Mer om det inom kort på hemsidan.

Glöm inte interpellationsdebatten som går av stapeln imorgon.

//Ulrika Ring
ulrika.ring@insolvensstockholm.se

Läs mer på vår nya blogg Fattiga Riddare.

Hemsidan
Följ oss på Twitter
Grupp på Facebook
Dela

pingat på intressant.se och twingly

Glöm inte bort de andra bloggarna! Gå till Hemsidan för att se vilka de är.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

3 kommentarer:

 1. Bara att bocka för hr Ertsborn!

  SvaraRadera
 2. Ertsborn har förstått detta med överskuldsättningsproblematiken. Det är synd & skam att så få tar till sig verkligheten. Han har gjort ett "hästjobb" och jag och alla evighetsgäldenärer är mycket tacksamma för hans enorma arbete han lagt ner.

  SvaraRadera
 3. Jan Ertsborn förtjänar beröm. Såg just inlägget efter att ha sett Anti Avsans svammel där han yrkar avslag. Åter igen känns det som att om man inte har rent mjöl i påsen blandar man bort korten, kryddar med politiskt fikonspråk och gör allt för att dels förvilla och dels tråka ut åhöraren så att denne tappar greppet totalt.

  Jan Ertsborn talar så att även en politiker borde förstå att en folkvald är där för att ta tag i problem, inte att briljera med kanslikunskap.

  Och detta kan Ertsborn göra eftersom han vet vad han talar om. "Fru talman: Detta är sanningen och den är inte konstigare än så här." För att citera Ertsborn med ord han visserligen inte har sagt, men väl menat.

  SvaraRadera