måndag 15 mars 2010

Moderater i Civilutskottet

har kommit upp tidigare i den här bloggen. Sista utväxlade ordet med Moderater i Civilutskottet lämnades här länk.

Vice ordf i civilutskottet, Inger Rene, presenterar redan nu vad man tänkt sig för förändringar inom kreditupplysningslagen. Visst tycker man att det ska presenteras även vad vi kan förvänta oss för förändringar inom Skuldsaneringslagen? Länk.

Tycker inte du det också? Som sagt, här är länken...

//Ulrika

Läs mer på vår nya blogg Fattiga Riddare.

8 kommentarer:

 1. Du har ett hedersamt pris att hämta på min blogg ;-)

  SvaraRadera
 2. Ja viss är det bra med förändringar i kreditupplysningslagen. Synd bara att det inte kom till förslag om att man kan få rättelser där också när man fått felaktig anmärkning.

  De har verkligen inte ansträngt sig - men det skall verka som de gjort det. Samma skit som innan egentligen.

  SvaraRadera
 3. Skuldsanering ja, det vi kan räkna med är samma som förut. Fem år men några fler skulder får vara lite nyare och några fler kan få skuldsanering. Kanske 200 till eller sådär. Det är viktigt att det finns ett järngrepp om gäldenären så inkassoiglarna kan suga ut så mycket som möjligt. Och att det finns en hel grupp i utanförskap så att alla andra kan må lite bättre. Heja moderaterna!

  SvaraRadera
 4. Det är så intressant att följa era bloggar. Stort tack!!
  Själv har jag varit sjuk ett tag nu och inte orkat engagera
  mig som jag skulle vilja med läser och följer och stöttar er med
  mitt hjärta! /Katarina www.brakat.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Ja det betyder så mycket att veta att man inte är ensam. Jag skulle önska att jag också kunde engagera mig mera men jag har fullt upp med att hålla mig på benen och den lilla kraft jag har över går till att varje dag orka ta mig till mitt arbete. Men hur länge, det vet jag inte....

  SvaraRadera
 6. Brakat: jag såg din blogg, och den är bra! Krya på dig!

  Ullis: håller med till 100%, man mår bättre av gemenskapen även om orsaken är galen. Sätt dig själv först nu och hoppas du håller dig på benen.

  Ulrika: *morot* *gurka* *rödbeta* *salladshuvud* *zuccini* *lök* *vitlök* *tomat* med flera grönsaker. Det är inte storleken som avgör, utan innehållet.

  SvaraRadera
 7. Storleken har visst betydelse.

  Ulrika:*Växthus* ;)

  SvaraRadera
 8. *skrattar* mycket grönsaker blir det... *GILLA*

  Anonym, ja Storleken har betydelse...

  Som talesättet "Är du skyldig banken 100 000 har du problem. Är du skyldig banken 1 000 000 har banken problem..." Så visst har storleken betydelse. Här också...

  Och jag och alla med mig arbetar inte som vi gör för att ge alla som inte orkar dåligt samvete. Var och en efter förmåga. Det räcker så gott att ni stöttar oss som orkar. Det är som jag säger, en klapp på axeln får oss alla att lyfta bilar med lillfingret. :)

  Så bara följ vad vi skriver och lämna feedback. Då blir vi glada och glada "vi" blir energifulla vi! :)

  SvaraRadera